ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA…

 

 

ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA…

Arkadas sana sesleniyorum! Türkiye 15 şehidine ağlıyor nerde o adliyenin önünde hrantız dinkiz diyenler evlerinde uzanıyorlardır ne de olsa onlar hrant dink ne de olsa onları pek enterese etmiyor.

Hrant dink öldüğünde yayın akışını kesen televizyonlar şuan dansöz oynatıyor. Vatan nedir?Vatan kimine göre 780bin m2’dir.

Kimine göre ekmektir,aştır.Hatıradır vatan dede evidir.Evlat
özlemidir vatan,ana yüreğidir.Kardeş acısıdır.Kimine göre
aşktır,sevdadır,sıladır.ama bu vatan tektir.Farklı yüreklerde aynı
sevdalarla yola çıkan insanların tek koruyucusığanığıdır yer yer acıdır
dünya. Ama vatan bölünmezdir.Vatan zaten yüreği vatan sevgisiyle dolu insanların dünyasıdır.

Ama gerçek dünyayla arasındaki fark bu dünya Türk’ün
ve ‘Ne Mutlu Türküm Diyebilenin Dünyasıdır.’.Sevinçtir.Eğer bide TÜRK isen vatan herşeydir.Atatürk’tür.Atatürkçü düşüncedir.Ay yıldızlı bayraktır.20 yaşında düşmanla çatışan körpecik askerdir. Kahrolsun PKK
  TERÖRÜ

BiR MuMdA Siz yAkIn..

Doğuştan Asker Millet: Türkler

Türklerin ön plana çıkmış meziyetlerinden biri doğuştan asker olmalarıdır. Türk askeri cesur, fedakar ve itaatkardır. Tarih boyunca kurulan Türk devletlerinin temeli düzenli bir askeri teşkilata dayanmıştır. Askerlik, Türklerde milli bir görev olmuştur. Türklerin mükemmel askeri kuruluşları ve değerli komutanları tüm dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Arap düşünür Cahiz;

"Türk’e karşı hiçbir şey duramaz. Hiçbir kimse onu, yutulacak bir lokma olarak kabul edemez" diyerek Türk Ordularının üstünlüğüne işaret etmiştir. Kanuni devrinde 7 yıl boyunca (1555-1562) Avusturya sefiri olarak İstanbul’da bulunan Ogier Ghiselin de Busbecq, Türklerin askeri yönünden şöyle söz eder:

Türkler, sefer esnasında sabırlı, tahammüllü ve iktisatlı hareket ederler. Türk sistemini kendi sistemimizle mukayese edince istikbalin başımıza getireceği şeyleri düşünerek titriyorum. Bu ordu galip gelecek ve payidar olacak, biz ise mahvolacağız. Çünkü Türkler hiç sarsılmamış kuvvete sahip oldukları gibi, kendilerine has zafer itiyatları, meşakkatlere tahammül kabiliyeti, intizam, disiplin, kanaatkarlık ve uyanıklık var .

                          Şehitlerimiz Ölmesin                    
                        
    

Şehit ailelerimize Allah’tan sabır diliyorum. 

 Şehit evlatlarımız vatan uğruna canlarını feda ettiler.

Hey vatanımı bölmeye çalışanlar verdiğimiz şehit kadar dahada can veririz .

Ama size bi avuç dahi toprağımızı vermeyiz…

Vatan için canımız feda…

Yorum bırakın